LOODS: 6 x 9 x 3m – NO ISO

Loods: 6 x 9 x 3m

Prijzen vanaf*

€ 8.050,- excl. btw

(Prijs is voor een ongeïsoleerde hal. Geïsoleerd is ook mogelijk.)

Levertijd: 3 a 4 weken
Breedte: 6 meter
Lengte/diepte: 9 meter
Goothoogte: 3 meter

* Afhankelijk van uw bouwwensen

DETAILS STAALFRAME

PAKKET GELEVERD INCLUSIEF VOLGENDE ONDERDELEN

Bij de ongeisoleerde loodsen wordt een enkele stalen roldeur mee genomen met handmatige bediening. Deze deur rolt zich doormiddel van een veer aan de binnenzijde op. De deur heeft een afmeting van 3 x 3 meter en is van buitenaf te openen. De deur word altijd in de standaard kleur wit geleverd. De enkelwandige loopdeur heeft een afmeting van 930 x 2315 mm.

Stalen enkelwandige rol deur in basis kleur wit

 • Incl. slot voorzieningen
 • Handmatig bedienen

Stalen enkelwandige loopdeur in basis kleur wit

 • 930 x 2315 mm

Opties tegen meerprijs:

 • Electrische motor met afstand bediening

De geisoleerde loodsen zijn voorzien van een Hormann sectionaal deur. Deze deur bestaat uit 42mm geisoleerde panelen die over een rail aan het plafond naar binnen open schuiven. De deur heeft een afmeting van 4 x 4 meter en is vanuit de binnenkant doormiddel van een ketting handmatig te openen. De deur word altijd in de standaard kleur wit geleverd.

Merk – Hormann

 •  basis kleur wit
 • met standaard beslag

Geïsoleerde paneel deur

 •  40mm dik
 • afmeting: 3,0×2,50m

Geïsoleerde loopdeur

 • afmeting 930 x 2315 mm
 • basis kleur wit

Opties tegen meerprijs:

 • elektrische motor met bedienings paneel en afstand bediening ( voor Hormann deur)
 • Hormann deur in kleur
 • loopdeur in kleur
 • vensters of ramen ook mogelijk te leveren

De geisoleerde loods is ook voorzien van een enkele geisoleerde loopdeur. De stalen deur met een eigen stalen kozijn wordt in de basis kleur wit geleverd inclusief het bijbehorende hang en sluitwerk.

De loods bestaat uit een draag constructie van gegalvaniseerde c profielen met een breedte van C150 en een materiaal dikte van 1.5mm. Deze profielen krijgen verschillende bewerkingen waardoor de gehele constructie 1 bouwpakket wordt.

 

 • Gegalvaniseerde constructie staalframe C150 met een dikte van 1,5mm
 • Verstevigde hoek en nok platen ter bevestigingen
 • Alle benodigde bevestigings materialen

Aan beide zijdes van het dak word het stalen Finish goten systeem meegeleverd. Dit bestaat uit de goot beugels, de goot bak, afvoer en een afvoer pijp tot de onderkant van de beplating. Er worden standaard lengtes meegeleverd die u zelf op maat passend dient te monteren. De goot kan worden geleverd in 3 kleuren. Wit, zwart en grijs.

(worden gemaakt : dennis + lars)

Finish Profiles garandeert 40 jaar garantie op de toepassing van onze profielplaten en sandwichpanelen ten behoeve van dak en wand als u de loods uitvoert in HPS200 Plastisol. Let op: meerprijs!

U treft een aanvraag garantiecertificaat aan in elke verpakking van uw nieuwe Finish Product.

 

 • De staal frame constructie heeft een garantie van 10 jaar op het materiaal en de verzinking.
 • De enkele ongeisoleerd beplating komt standaard met de polyester coating. Deze heeft een TATA garantie van 10 jaar. De optie voor een HPS coating geeft u een garantie van 40 jaar.
 • Alle soorten deuren hebben een gebruiks garantie van 1 jaar.

HOUDT REKENING MET HET VOLGENDE

Dakhelling Model A

25º

Q

Sneeuwlast/Windlast

Windgebied 2 & 3 (windgebied 1 ook mogelijk)

Montagetijd

± 1 week/ 2 man

c

Vergunning

Finish Building levert de benodige tekeningen en berekeningen die u nodig heeft voor de vergunnings aanvraag. Maar zelf dient u bij de gemeente de omgevingsvergunning aan te vragen. In Nederland zijn er bepaalde regels om vergunning vrij te bouwen. Bekijk deze regelgeving hier. Echter geldt dit alleen voor bepaalde formaten.

Q

Ondergrond

De loodsen kunnen op verschillenden ondergronden geplaatst worden. Standaard worden de loodsen op een betonnen ondergrond geplaats. Dit in de vorm van een gestorte vloer of bestaande uit betonnen stelcon platen.

c

Documenten

Montage voorschriften
Aanvraag garantiecertificaat
Plattegronden
Gevelaanzichten
Constructie berekening

DAK- & WANDBEPLATING MOGELIJKHEDEN (ONGEÏSOLEERD)

Standaard heeft u de keuze uit 3 soorten enkele beplating bij de loods. Alle 3 de profielplaten worden gemaakt van stalen platen met een polyester bescherm en kleur coating. Daarin is er de keuze uit een reeks basis kleuren. Deze keuzes gelden zowel voor de wand platen als de dak platen. Bijbehorende hoekstukken worden in dezelfde materiaal en kleur meegeleverd. Bij de dakprofielen wordt altijd een anitcondens folie aangebracht. Dit voorkomt lekwater van condens aan de binnenkant van de staal plaat. U kunt ook kiezen voor de uitvoering in HPS200 Plastisol profielplaten en sandwichpanelen. Let op: meerprijs!

[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2017/01/Productscreen-Dakprofiel-20-1090-kleuren.jpg”]

Damwandplaat Dak

Finish 20-1090

bekijk hier het product

[/su_lightbox]
[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2017/01/Productscreen-Golfplaat-18-76-kleuren.jpg”]

Golfplaat Dak

Finish 18-76

bekijk hier het product

[/su_lightbox]
[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2017/01/Productscreen-Dakprofiel-35-1000-kleuren.jpg”]

Damwandplaat Dak

Finish 35-1000

bekijk hier het product

[/su_lightbox]
COATING & KLEURMOGELIJKHEDEN:

DAK- & WANDBEPLATING MOGELIJKHEDEN (GEÏSOLEERD)

Bij een geisoleerde loods maken we gebruik van stalen sandwich panelen van het merk Finish ISO Panel. Deze panelen bestaan uit 2 lagen staal met daartussen een schuim isolatie laag. Hierdoor kunnen er in verschillende diktes verschillende isolatie waardes worden gehaald. Standaar gebruikt finish building een paneel van 40mm voor de wand en het dak. Dit geeft een rc waarden van 1.8 aan de loods. Dikkere panelen met een hogeren rc waarden kunt u op vragen. Ook bij de sandwich panelen hebben we een reeks standaard polyester kleuren waar uit gekozen mag worden. U kunt ook kiezen voor de uitvoering in HPS200 Plastisol profielplaten en sandwichpanelen. Let op: meerprijs!

[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2016/11/Productscreen-ks1000rw-kleuren.jpg”]

Sandwichpaneel

Finish ISO Panel

bekijk hier het product

[/su_lightbox]
[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2016/11/Productscreen-dakpanplaaat-geisoleerd-kleuren-1.jpg”]

Dakpanplaat Finish

ISO Geïsoleerd*

bekijk hier het product

[/su_lightbox]
[su_lightbox type=”image” src=”http://www.finish-building.nl//wp-content/uploads/2016/11/Productscreen-iso-sfix-kleuren.jpg”]

Sandwichpaneel Wand

ISO Finish SFIX

bekijk hier het product

[/su_lightbox]

* tegen meerprijs een mogelijkheid

COATING & KLEURMOGELIJKHEDEN:

LIEVER EEN ZELFBOUW LOODS OP MAAT

Heeft u liever een loods gemaakt naar uw volledig wensen pakket.

Vraag direct een offerte aan.